Монтаж и сервиз

Стандартен монтаж на климатици закупени от Наш магазин:

Посочените цени са с включен ДДС.

Стандартен монтаж на климатици, които на са закупени от Наш магазин:

Посочените цени са без ДДС.

Сервиз на климатици:

КлимаНова предлага сервиз на всички модели климатици на следните производители: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Sharp, Hitachi, LG,Toshiba, Osaka, General, Panasonic, Fuji, Treo, Kobe, Neo и Midea. Потърсете ни на телефон 0887991902 и всеки ден, дори и по празници и ние ще Ви посетим до 24 часа в удобно за Вас време.

Цени за сервиз на климатици:

Какво включва стандартният монтаж?

Mедна тръба за ниско и високо налягане до 3 м., термо изолации до 3м., отводняваща гофрирана тръба до 3м., кабел за комуникация ШВПС 4х1,5- до 4м.,  изолирбанд, бандажна лента, щепсел, стойка за външното тяло, дюбели за тухла или бетон, кабелни превръзки, болтове и шайби (за външно тяло).

Как протича монтажът?

Допълнителни дейности и услуги, които не са включени в цените за стандартния монтаж:

Цените на монтажа е възможно да варират в зависимост от спецификациите и сложността на монтажа, сезона и конюнктурата на пазара, както и от количеството на климатиците, които ще бъдат монтирани на едно място. Монтажът на климатиците се извършва след предварително уточняване и съгласуване на цените с клиента.

Cервиз

След монтажа на климатик Клима Нова ООД предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз. Фирмата има сключени договори с всички вносители. Гаранцията се определя в зависимост от марката. За да важи гаранцията е нужно, при възникнала повреда да се обръщате към нас. При ремонт, извършен от друга фирма, гаранцията отпада. Същото важи и ако решите да свалите и да местите Вашия климатик.

При шум в климатика:

Това не винаги представлява проблем, който трябва да се отстрани. В режим на работа, климатиците издават пукащи звуци. Това е така, защото при повишаване на температурата, пластмасата се разширява и от там идва това пукане.

Необичайна миризма:

Възможно е причините за нея да са миризмите в помещението. Те циркулират и в климатика. Проверете филтрите - много често допълнителните филтри на климатика след определено време изпускат неприятна миризма и трябва да бъдат подменени.

Климатикът не работи: